Pýtajte sa: +420 770 110 650


Recenzie, skúsenosti
a hodnotenia keto diéty KetoFit

  • Tisíce hodnotení
  • Desaťtisíce spokojných klientok, ktoré úspešne schudli s keto diétou
  • MILIÓNY zjedených keto jedál

Prečítajte si krátky zoznam názorov a recenzií na proteínovú keto diétu KetoFit. Ide o recenzie z internetového serveru Heureka.cz. Zbozi.cz a z prieskumu obľúbenosti keto diét, ktorého sa zúčastnilo niekoľko tisíc žien. Budeme radi, keď názory zákazníčok budú pre vás prínosné.

Premena roku s TV Prima ŽENY a KetoFit

Zkušenosti a recenze keto diety na Prima ŽENY

Recenze a hodnocení ketodiety KetoFit

Recenzie, skúsenosti a hodnotenia keto diéty KetoFit na Heureka.cz

Skúsenosti s keto diétou KetoFit popisujú na Heureke tisíce užívateliek už viac ako 8 rokov. Získali sme takmer 100% hodnotenie overené zákazníkmi. Zákazníčky najčastejšie hodnotia u KetoFit extra vysokú rýchlosť chudnutia, jej jednoduchosť, rýchlosť prípravy, vysokú kvalitu a zloženie samotných jedál. Pozrite sa na niekoľko ukážok hodnotení a recenzie keto diéty KetoFit.

 

recenze a hodnocení keto diety KetoFit

neuveriteľné, ako ide váha rýchlo dole
jednoduchá príprava keto jedál, výborná chuť
+ v balíčku mám všetko čo potrebujem

  

 

 hodnocení a recenze ketodiety KetoFit

Som nadšená! Chudnúca fáza prebieha, bez toho aby som si uvedomovala, že "držím diétu". Chutí aj priateľovi.
Najlepšia diéta, akú som skúsila. 

 

 

 recenze a hodnocení keto diety

Všetky proteínové tyčinky sú úžasné. Nechávam si ich na večeru, pretože večer mávam chuť na sladké - sú také dobré!!!!

 

 

 

 hodnocení a recenze ketodiety KetoFit

Po celoživotných peripetiách s váhou som konečne našla produkt, ktorý 100% zaberá. Netrpím hladom a nie je jojo efekt. Marie

 

 

 hodnocení a recenze ketodiety KetoFit

Tento Smoothie mi veľmi chutí, je to perfektná desiata či olovrant. A zaženie na dlho hlad!

 

 

 

 hodnocení a recenze ketodiety KetoFit

+ proteínové koktaily nemajú chybu, sú naozaj vynikajúce

 

 

 

recenze a hodnocení keto diety KetoFit

Vyskúšané, jedlá veľmi dobré
Croissant je boží :) (a bez cukru)

  

 

 hodnocení a recenze keto diety KetoFit

Hodnotím ako najchutnejšie tyčinky, ktoré som v poslednej dobe vyskúšala aj od konkurenčných výrobcov. Luxusné

  

  

recenze a hodnocení keto diety KetoFit

super systém dochucovania - 1 kokteil + 15 príchutí
+ výborné

  

 

recenze a hodnocení keto diety KetoFit

Výborná chuť
+ Výborná cena

  

 

recenze a hodnocení keto diety KetoFit

veľká spokojnosť, kiež by takých obchodov bolo viac

  

  

 

recenze a hodnocení keto diety KetoFit

efektná keto diéta na chudnutie
+ výborná chuť
+ takmer bez sacharidov

  

 

 

hodnocení a recenze keto diety KetoFit

Spokojnosť, omylom mi poslali iný tovar, všetko rýchlo vyriešené aj s darčekom. Ďakujem, budem ďalej objednávať.

  

 

recenze a hodnocení keto diety KetoFit

Zatiaľ som veľmi spokojná s výrobkami, po týždni používania som schudla

  

 

 

recenze a hodnocení keto diety KetoFit

chle, prehľadné, výber jedál
lepšia chuť a parametre v porovnaní s inými značkami keto diét
100% funguje 

  

  



Chcete tiež čo najrýchlejšie schudnúť?
Vyberte si obľúbené balíčky keto diéty v e-shope
a od zajtra môžete začať cestu za svojím snom.

keto diéta KetoFit

 

 

Prima ŽENY a recenzie keto diéty KetoFit

Pozrite sa, ako štvorica žien Lucka, Dáda, Zuzka a Radka hodnotia keto diétu KetoFit.
Zúčastnili sa PREMENY ROKU 2020 s KetoFit a Prima ŽENY. Ich výsledky sú úžasné.


Viac sa dočítate v článku na Prime.

recenzie skúsenosti Prima

keto dieta video proměna s KetoFitPrehrať video >

  

Recenzie, hodnotenie a skúsenosti s keto diétou KetoFit na Zbozi.cz

Rovnako tak ako na Heureke aj na Zbozi.cz zákazníčky popisujú svoje skúsenosti s keto diétou, hlavne s kvalitou jedál a rýchlosťou  chudnutia. Hodnotia aj rýchlosť dodania tovaru, kvalitu komunikácie a celkový zákaznícky servis. Sme radi, že dosahujeme takmer 100% hodnotenia. Vaše skúsenosti a recenzie keto diéty KetoFit sú pre nás veľmi dôležité. Každý deň robíme maximum pre to, aby ste mali vysoko kvalitné jedlá vždy včas na stole a mohli si tak užívať rýchle chudnutie. 

 

hodnocení ketofitMarcela Zahradilová
7. mája 2020

+ Rýchle dodanie a hlavne mi to veľmi chutí a k tomu všetkému to ešte účinkuje :-)

 

 

 

hodnocení ketofit1 Macina
25. apríla 2020

+ Nápoj, príchute - veľmi mi chutia. Prvýkrát som si ich objednala vlani, blíži sa leto a je potrebné dať postavu opäť do gala. Maximálna spokojnosť.

 

 

hodnocení ketofitJanestomas
11. októbra 2019

+ Výborná chuť keto jedál (keto kokteily, omelety, polievky, tyčinky top). Naozaj rýchly účinok na chudnutie. Komunikácia s obchodom ok, poradili mi hneď.

 

 

hodnocení ketofitMonika Staňková
23. marca 2020

+ Rýchlosť dodania a chutné jedlá, skúšala som aj od inej firmy, čo má väčší sortiment, ale chuťovo ketofit lepší.

 

 

 

hodnocení ketofitJana
18. marca 2020

+ Rýchlosť dodania a kvalita produktu. Žiadne chute na sladké a perfektne zasýti. Zvlášť teraz, v dobe Koronavírusu, sa produkty náramne hodia.

 

 

hodnocení ketofitPetraseiden
5. marca 2020

+ Dodanie rýchle a kilá idú rýchle dolu, bez toho aby sa človek trápil hladom

 

 

  

hodnocení ketofitPetra T
26. februára 2020

+ Rýchlosť a kvalita dodania, jedlo je chutné (šampiňónová omeleta luxusná), dnes štvrtý deň v keto diéte a už kilá dole. Hladom netrpím, ba naopak. Na sladké chuť nemám. Za mňa super.

 

 

hodnocení ketofitOlča
23. januára 2020

+ Rýchle spracovanie a dodanie objednávky. Na všetky otázky, rýchla a kvalitná odpoveď. Vo výrobkoch je najmenej pridaných umelých farbív, dochucovadiel a umelých sladidiel, oproti iným podobným výrobkom. Funguje, za 5 dní mám dole hodne kg.

 

 

 

hodnocení ketofitPetra T
26. februára 2020

+ Rýchlosť a kvalita dodania, jedlo je chutné (šampiňónová omeleta luxusná), dnes štvrtý deň v kete a už kilá dole. Hladom netrpím, ba naopak. Na sladké chuť nemám. Za mňa super.

 

 

hodnocení ketofitVěra Látková
17. januára 2020

+ Chlieb je luxusný, veľmi dobrý. 
+ Proteínové tyčinky tiež výborné.
+ Koktail je chuťovo najlepší. Proste to najlepšie.  

 

hodnocení ketofitAnna
3. októbra 2019

+ Ketofit Smoothie banán. Úplne skvelá chuť, jediný z kokteilov od všetkých firiem, ktorý mi naozaj chutil a každé ráno sa naň teším :-)

 

 

hodnocení ketofitJitka Martinek
25. októbra 2019

+ Kaše chutné, kokteil výborný, polievky by mohli byť chutnejšie - som diabetik a táto diéta mi odporučil lekár, za 8 týždňov som schudla.

 

 

hodnocení ketofitMichaela N.
24. septembra 2019

+ Pri otázkach ohľadne diéty sú ochotní a hneď odpíšu.
+ Tyčinky kokos-čokoláda najlepšie čo som kedy jedla, Keto croissant vynikajúci, Keto chlieb vynikajúci. Len škoda, že sa v 1 fáze môžu len jedenkrát denne, jedla by som ich stále :D

 

 

hodnocení ketofitYfca 5
30. augusta 2019

+ Rýchlosť dodania, komunikácia, balíček som si vyzdvihla osobne v Brne. Veľmi milý pán pani predo mnou dokonca radil ako si na stránkach zmení heslo. Mňa sa pýtal na skúsenosti a počas kontroly objednávky mi poradil čo a jak + dostala som brožúrku kde som mala všetko napísané. Čo sa týka produktov za mňa veľké plus. Keto diéta KetoFit mi chutí a kombinácia s mliekom mi nevadí (partner skúšal miešať s vodou a tiež vraj výborné). Skúšala som ešte iné keto diéty, ale tie mi nechutili. Tu sa mi zatiaľ do chutí trafili. Aj ochucujúce tablety sú výborné. A chválim, že z produktov nie je cítiť chémia.

 

hodnocení ketofitMalkovadom
10. júla 2019

+ Rýchlosť a ochotu vyhovieť, aj keď som sa ozvala 2 dni pred voľnom, stihli mi balíček dodať do sviatkov a nemusela som diétu prerušiť. Slečna, ktorá objednávku vybavovala bola veľmi príjemná a ochotná a splnila, čo sľúbila.

 

 

hodnocení ketofitPavla Š.
14. mája 2019

+ Všetko v poriadku, rýchle dodanie, skvelá chuť.
+ A hlavne rýchly úbytok na váhe bez pocitu hladu.

 

 

Recenzie, hodnotenie a skúsenosti s keto diétou KetoFit z prieskumu “Obľúbená diéta v ČR

Celkovo bolo do prieskumu zapojených 4 375 žien v ČR vo veku 20–70 rokov. Súčasťou hodnotenia a recenzií keto diéty KetoFit bola celková známosť značky, porovnanie s konkurenciou, obľúbenosť produktov, výsledky v chudnutí a ďalšie body. Takmer 100 % zákazníčok by KetoFit odporučilo svojej kamarátke a viac ako 75 % účastníčok hodnotí KetoFit ako omnoho lepšie než iné diéty.

proteinová dieta ketofit

 

Vaša keto diéta mi veľmi vyhovuje. Vďaka nej som schudla . 


Som s Vašimi produktmi veľmi spokojná!


Už som odporučila niekoľkým priateľom.


S KetoFit kokteilmi som schudla za veľmi krátku dobu, a tak ju odporúčam všetkým svojím klientom, ktorí riešia váhu. Ďakujem.


To je jediná diéta, čo mi pomohla. Ďakujem.


Produkty na veľmi dobrej úrovni, chuťovo výrazné, účinok na zníženie hmotnosti výborný, odporúčam známym. Z celkovej ponuky produktov si vyberie každý. Výborné!!
Som nadmieru spokojná nie len s výrobkami, ale aj s rýchlosťou dodávky.


Nemám pripomienky, maximálna spokojnosť, skvelý servis :-)


Pár kíl dole, spokojnosť a radosť! Takže ďakujem!


Ketofit som už odporučila niekoľkým známym a všetci sú spokojní a majú určitý úbytkový výsledok na svojej hmotnosti. Osobne som veľmi spokojná. Za dva mesiace som pri tejto diéte dokázala schudnúť to, čo nikdy.


„Vďaka za každú možnosť zlepšenia života.


Ketofit ako jediný mi naozaj vyhovuje a preto ho odporúčam známym.


Dobrý deň, mám skúsenosti s Vaším produktom aj produktmi od konkurencie. V porovnaní sú Vaše kokteily omnoho chutnejšie - hlavne čokoládový.


Je to super obchod so super kvalitou a super peknými stránkami :-) Môžem len odporúčať ďalej a ďalej.....


Som spokojná, keto diétu Ketofit si kupujem v Brne na Pionýrskej a chudnem. Ďakujem.


Som naozaj spokojná.


KetoFit mi veľmi pomohol čo sa váhy a celkového stavu týka :) ďakujem! :)


Osobne som bola veľmi spokojná s produktmi aj dodaním.


Z môjho pohľadu neriešim obal výrobku, ale účinnosť výrobku a s tým som zatiaľ spokojná. Verím, že postupne bude produkt cenovo výhodnejší a tým aj dostupnejší širšej časti verejnosti, ktorá má problém s nadváhou. Som rada, že výrobok sa dá jednoducho kúpiť cez e-shop a nemusím navštevovať špeciálneho výživového poradcu, ako je to u iných diét. To je veľkou výhodou tejto diéty.

Ja som spokojná.


Ste úžasní a prajem ďalej veľa zdaru.


Ketofit mi úplne vyhovuje, som rada, že mi ho kamarátka odporučila.


Som veľmi rada, že som vašu diétu objavila, veľmi mi vyhovuje a odporúčam ďalej :o)


Chválim!


Ketofit - len tak ďalej :)


Som spokojná.


KetoFit je úžasný, ďakujem moc :-)


Ďakujem, Váš produkt mi pomohol schudnúť, ale hlavne váhu udržať :-)


Vyskúšala som v živote množstvo diét, ale musím povedať, že keto diéta je to najlepšie s čím som sa stretla, všade ju odporúčam a ďakujem za tieto výrobky.


Nemám čo vytknúť :)


Nemám žiadne sťažnosti. S vaším servisom som veľmi spokojná. Ochota, pohotovosť a ústretovosť - s tým som sa u vás stretla.


Ďakujem za to že ste


„Posielam recenziu keto diéty: Jediná nízkosacharidová diéta, ktorá na mňa naozaj zafungovala, bola som nadšená! Bohužiaľ ale kvôli tomu, že som študent, tak som ju z finančných dôvodov nemohla dokončiť v takom rozsahu, akom by som chcela. Aj tak ďakujem a nemám žiadne sťažnosti, určite odporučím ďalej!


Ste super


Keto Fit je úžasná a fungujúca diéta, skvelá cesta ako rýchlo schudnúť brucho, vďaka za ňu.


Chuť omeliet a polievok je výborná.

 

Prišli od vás stovky recenzií a hodnotení keto diét. Všetky zverejňovať ale nebudeme, pretože by nám nestačila dĺžka stránky :) Veľmi vám ďakujeme za vecné a kladné hodnotenia.

 

Prehliadnite si recenzie a skvelé výsledky s keto diétou KetoFit

Recenzia keto diéty

Schudla som z veľkosti 46. Teraz som plná energie.

Bolel ma chrbát, kolenné kĺby, zadýchavala som sa pri námahe a bola často unavená. Tiež som bola nešťastná obmedzeným výberom oblečenia vo veľkosti 46 a svojou vizuálnou stránkou z fotiek. Teraz sa cítim fantasticky.

Recenzia keto diéty

 

Recenzia keto diéty
Moja váha atakovala 90 kg. Vďaka KetoFit som schudla.

Bola som unavená, bez energie, bez nálady … a nájsť v šatníku niečo, čo ma neškrtí v páse, alebo čo pretiahnem cez stehná, bol veľký problém. Zmenila som životný štýl a váha letí dole.

Recenzia keto diéty

 

Recenze a zkušenosti s ketodietou
Dnes mám 40 a takú štíhlu postavu som nemala ani na strednej škole.

Vyskúšala som množstvo „zaručených“ diét v podobe tabliet, čajov, chudnúcich masáží atď. - neúspešne. Až keto diéta KetoFit mi pomohla. Všetkým, ktorí to už vzdali, by som odporučila KetoFit aspoň vyskúšať, verím, keď som to dokázala ja, tak s KetoFit to zvládne každý.*

Recenzia keto diéty

 

recenze a zkušenosti s ketodietou
Hoci je Ketofit pre ženy, šiel som do toho a výsledok? Jednoducho super.

Do mojich 35-tich rokov som to nechal zájsť s váhou príliš ďaleko až som hazardoval so zdravím. Vďaka KetoFit si opäť užívam každý deň a naplno športujem.

Skúsenosti s keto diétou

 

Skúsenosti s keto diétou
Pomocou KetoFit som zase sebavedomá žena.

Po dvoch pôrodoch a vplyvom stresu som sa dostala do obezity veľkého stupňa na neskutočne alarmujúcich 126 kg. Trpela som na kĺby až k slzám. Keto diéta KetoFit mi pomohla.

Skúsenosti s keto diétou


 

Ďalšie príbehy s keto diétou

 

 

 

  

Presvedčili vás skúsenosti a recenzie keto diéty
a chceli by ste tiež vyskúšať rýchle chudnutie s KetoFit?

1. Vyberte si jedlá KetoFit v e-shope

KetoFit jedlá sú chuťovo vyvážené a majú vysoký redukčný účinok.
Chudnutie už nemôže byť jednoduchšie.
K vybraným balíčkom získate DARČEK ZDARMA.

2. Začnite jesť jedlá KetoFit - chudnúť

Zahájenie chudnutia je veľmi jednoduché: jete 5x denne jedlá KetoFit.
Neváhajte a začnite ešte dnes! Chudnutie je skutočne rýchle, za pár dní uvidíte rozdiel.
Vaša vysnívaná postava a váha je na dosah.

 

Shaker KetoFit

  

Proteínová diéta KetoFit

Proteínová diéta KetoFit jedlá

  

Chudnutie KetoFit - hodnotenie Heureka

 

 

 

 

 

12172 hodnocení
5

 

Dámy, ide to ľahko :)

Eva Velmi vytížená

32 let „Nejsnadnějšíhubnutí“
Teraz, po týždni užívania, som odhodlaná pokračovať ďalej. 22. dan za mnou – som nadšená. Okolie si všíma! 3. týždeň – nemôžem tomu stále uveriť – ide to ľahko. neviem viac, čo by som napísala okrem výborného odporúčania a fotiek ako dôkaz :) *
Zuzka Kadeřnice
24 let „KetoFitdoporučuji“
KetoFit doporučujem každému, kto to s chudnutím myslí vážne a chýba mu k motivácii ľahký štart. *
Kateřina maminka
34 let „Vypadám lépe než na střední“
S váhou jsem se prala od 18ti let, vyzkoušela jsem snad vše, ale bez výsledku, měla jsem 96 kg. Až díky KetoFit jsem zhubla na váhu, kterou jsem měla naposledy na střední. *
Renáta zhubla jsem já i mé kolegyně
„KetoFit doporučuji kamarádkám“
Nikdy jsem nejedla sladké, přesto jsem bojovala s nadváhou. Myslela jsem, že bude těžké shodit, ale naopak. Z pár týdnů s KetoFit jsem dosáhla svého cíle. Až jsem se děsila jak to jde rychle :) *
Veronika máma 3 dětí
36 let „Je ze mě nový člověk“
Zdraví se mi rapidně zhoršilo, musela jsem ihned jednat. Hledala jsem, jak rychle a bezpečně zhubnout. Po dlouhém vybírání jsem šla do KetoFit . A teď? Kila dole, zdraví na 1* Díky! *
Všetky príbehy
 
 
 
Koupit Ketofit


* Výsledky KetoFit redukčný starostlivosti nie sú zaručené pre každého a líšia sa podľa individuálnych dispozícií. Pred začatím redukčnej starostlivosti odporúčame odovzdať odkaz www.ketofit.cz Vášmu lekárovi a poradiť sa s ním ohľadom postupu a vhodnosti.

Upozornění: Součást nízkoenergetické náhrady celodenní stravy určené pro snižování tělesné hmotnosti. Vzájemná kombinace proteinových potravin KetoFit zajišťuje veškeré základní živiny v potřebném množství na 1 den. Nevhodné pro těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Dodržujte dostatečný příjem tekutin přinejmenším 1,5 litru na den. Nevhodné pro osoby do 18 let. Skladujte v suchu při teplotě 10–19 ° C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Výrobce neručí za škody vzniklé nesprávným použitím. Dieta je plně funkční při nadváze.

Výrobce: 4FITNESS s.r.o. Příkop 843/4 60200 BRNO-STŘED, ZÁBRDOVICE IČ: 04213815 DIČ: CZ04213815

ppl visa master maestro verification
Získajte prehľad o zľavách a akciách

 
 
Buďte s nami každý deň